tl_files/images/facebook_icon.11.png    

Plannen? Laten we eens praten!

De Borduurindustrie

De omvang van de totale borduurindustrie is gigantisch, er gaat zo’n 43 miljard euro in om. dit is ook de reden dat de borduurindustrie menige recessie heeft doorstaan.

Lees meer >>

Borduurberen

Een wereldwijd gepatenteerd "klaar terwijl u wacht" artikel voor de borduurshop!
Lees meer

Ons unieke starterspakket!

Voor starters hebben wij een unieke service, deze bestaat uit :

1. Advies van de juiste machine voor uw plannen

2. Betaalbaar starterset garens ( inclusief 350 isacord kleuren). Hierdoor voorkomt u nodeloze investeringen in garens en heeft u altijd ALLE kleuren beschikbaar, daarbuiten verdelen wij Isacord voor de Nederlandse borduurmarkt en kunnen u in kleine hoeveelheden bijzonder concurrerend naleveren, uiteraard leveren we een kleurkaart mee van het assortiment.

3. Wij geven u vrijblijvend advies over goede leveranciers gebaseerd op onze ervaring door de jaren heen, met de nadruk op prijs kwaliteitsverhoudingen alsmede de betrouwbaarheid van de betreffende leverancier.

4. Wij geven u een compleet overzicht van de algemeen geldende borduurprijzen op de zakelijke markt, daarbij geven wij ook aan hoe deze zijn opgebouwd, en op welke wijze u dit efficiënt door kunt rekenen.

5. U kunt als klant gebruik maken van onze “verre oosten”connecties, zo kunt u grotere aantallen caps en badges via ons bestellen tegen uiterst concurrente prijzen.

6. We geven u betrouwbare adressen van productie borduurders waar u vertrouwd grotere orders van uw clienten onder kunt brengen , tegen concurrerende prijzen.

7. Een fors aantal introductiekortingen en services voor u als startende ondernemers hetgeen uiteenloopt van uw bedrijfsdrukwerk tot en met het ontwerp van uw website.

8. Uw inschrijving van de Kamer van Koophandel ,verschaft u toegang tot onze unieke lijn gepatenteerde borduurberen, die wij uitsluitend verkopen aan geregistreerde borduurbedrijven.

9. We leveren uit voorraad én tegen concurrerende prijzen die benodigdheden die direct betrekking hebben op uw borduurmachine(s), zoals voorgewonden onderspoelen, vlieselienes in economische opmaak, naalden , en andere materialendie u wellicht voor uw activiteiten nodig heeft,zie hiervoor ook onze rubriek : “webshop”

10. Op deze wijze bieden wij een uniek totaal concept waarmee u terdege beslagen ten ijs komt, zodoende heeft u buiten uw voordelen in het efficiënt opzetten van uw bedrijf toegang tot vele alternatieven waardoor u met slechts 1 machine wel “alles”kunt leveren ! een vorm van ondersteuning die u normaal alleen terugvindt in franchise formules met hoge kosten, bij ons is het advies gratis, zonder enig commercieel belang, anders dan met het doel, u zo snel mogelijk aan efficiënte omzet te helpen.

11. Desgewenst kunnen wij u in aanvang helpen met borduurkaarten die wij zeer op professionele wijze laten maken tegen minimale kosten in het “verre Oosten” deze service stelt u in staat vanaf dag 1, professionele software aan te laten maken zodat u kwalitatief direct kunt concurreren met uw collega’s, tevens leveren wij tegen meer prijs digitalisering apparatuur van Compucon “Stitch&Sew “waarmee u in staat bent bestaande programma’s te vergroten, verkleinen alsmede te combineren met 70 gedigitaliseerde alfabetten binnen het programma met level 2 van Stitch & Sew kunt u, na het eigen maken van de werkwijze, zelf in staat zijn programma’s voor uw borduurmachine te ontwikkelen.