tl_files/images/facebook_icon.11.png    

Plannen? Laten we eens praten!

De Borduurindustrie

De omvang van de totale borduurindustrie is gigantisch, er gaat zo’n 43 miljard euro in om. dit is ook de reden dat de borduurindustrie menige recessie heeft doorstaan.

Lees meer >>

Borduurberen

Een wereldwijd gepatenteerd "klaar terwijl u wacht" artikel voor de borduurshop!
Lees meer

Referenties

19-03-2014

Borduuratelier G3 Embroidery

Ik ben reeds 9 jaar in het bezit van een door Masterstitch geleverde borduurautomaat. Zowel aankoop en training zijn door mij als uitstekend ervaren.

Lees meer...

17-03-2014

Araprint Relatiegeschenken en Textiel

In september 2013 hebben wij onze eerste 2 Meistergram machines aangeschaft om invulling Te geven aan de behoefte om binnen ons bedrijf zelf te borduren.

Lees meer...

11-12-2012

S2ES Borduurservice Papendrecht

Onze enorme groei was enerzijds gebaseerd op ons vertrouwen in de markt alsmede de specifieke marketing die we maakten anderzijds door de niet aflatende support van Masterstitch bv die ons vanaf het begin met raad en daad terzijde heeft gestaan.

Lees meer...

11-12-2012

NAME-ON

Bijzonder is dat de oudste machines uit 1992 nog steeds onverminderd presteren.

Lees meer...

09-09-2011

BREUR - Groothandel voor bouw en industrie

Zoals u in onze eerdere referentie heeft kunnen lezen hebben we inmiddels sinds Kerstmis 2009 twee stuks Meistergram enkelkops in gebruik voor onze activiteiten

Lees meer...

25-08-2011

Groenendijk bedrijfskleding

In de afgelopen 6 jaar, zowel in de Tajima als Meistergram periode hebben we Masterstitch bv ervaren als een importeur die haar klanten serieus neemt en zeer zeker de extra mijl gaat in service, en zijn momenteel gebaseerd op deze ervaringen wederom bezig met het discussiëren over uitbreidingsplannen met Masterstitch bv

Lees meer...

01-09-2010

BREUR - Groothandel voor bouw en industrie

September 2010, de machines staan continue in productie en verwerken het diverse aanbod probleemloos, hierbij zijn productiedagen van 18 uur geen uitzondering, kortom, goed presterende machines, samen met een goed presterend team van Masterstitch b.v...

Lees meer...

30-03-2010

Borduuratelier Elonsa

“Borduren is niet duur, maar duurzaam” Onder deze slogan werk ik.

Lees meer...

30-03-2010

G.Timmerman-Nicolai

Onze TAJIMA De heer Steenman heeft ons gevraagd, onze ervaringen met de Tajima borduurmachine aan u door te geven. Ik moet dan bij het begin beginnen, want waarom en hoe begin je een borduuratelier. Het is begonnen met mijn liefde voor naaien en handwerken en de grote belangstelling van mijn man voor alles wat met computers te maken heeft.

Lees meer...

30-03-2010

Wia Nederhoed - Nederhoed Borduurtechniek te Roden

Bij het aanschaffen van m’n eerste borduurmachine was het belangrijk dat ik de juiste keus zou maken. Uiteindelijk is het een behoorlijke investering die je doet en je kan het je niet veroorloven om eerst veel geld uit te geven om daarna te merken dat je een machine hebt gekocht die niet alle functionaliteiten heeft die je mogelijk in de toekomst nodig kan hebben.

Lees meer...

30-03-2010

Elly Noomen-van Weeren

Voor mijn aspirant borduurcollega’s. U leest momenteel een brochure omdat u een aanschaf van een borduurmachine overweegt. Mijn ervaring met het opstarten van een eigen borduurbedrijf is positief te noemen. Uiteraard bent u afhankelijk van uw toekomstige markt, dus een marktonderzoek is zeer aan te bevelen. Wellicht heeft u dat proces al achter de rug, en bent u serieus aan het overwegen om een borduurmachine aan te schaffen.

Lees meer...

30-03-2010

Adrie en Jolanda de Ruiter - Stitch Design Culemborg

Onze Tajima Deze hebben we na veel wikken en wegen aangeschaft. al met al voor ons was dit een goede keuze.Mede dankzij de inzet van de firma Masterstitch

Lees meer...

30-03-2010

Coby Rietdijk

Graag wil ik U mijn ervaring vertellen met en over mijn geweldig nieuwe machine de Tajima Neo Ik heb hiervoor jaren op een huishoudborduurmachine geborduurd .

Lees meer...

30-03-2010

Ali van den Berge

Dagboek van de aankoop van een Tajima NEO Het begon allemaal op een dag ergens in 1994, ik kocht mijn eerste borduurmachine, een eenvoudige huishoudmachine met een oppervlakte van 100mmx100mm. Ik was de koning te rijk en heb er heel wat op afgeborduurd. Veel gemaakt maar alles wat er tussen zit zal ik u besparen.

Lees meer...

30-03-2010

Rita Fink

Mijn naam is Rita Fink, ik werk voor een groot verzendwarenhuis waar ik beren en handdoeken voorzie van namen en teksten. De Meistergram machines stellen mij in staat om ondanks het grote aanbod van werk bij te blijven en daardoor nog steeds aan de van mij verwachtte capaciteit kan voldoen.

Lees meer...