tl_files/images/facebook_icon.11.png    

Plannen? Laten we eens praten!

De Borduurindustrie

De omvang van de totale borduurindustrie is gigantisch, er gaat zo’n 43 miljard euro in om. dit is ook de reden dat de borduurindustrie menige recessie heeft doorstaan.

Lees meer >>

Borduurberen

Een wereldwijd gepatenteerd "klaar terwijl u wacht" artikel voor de borduurshop!
Lees meer

Over ons

Masterstitch b.v. is in 1985 begonnen met de import van Meistergram borduurmachines, die we tot op de dag van vandaag nog verkopen.

We hebben onze lijn borduurmachines in 2009 uitgebreid met een actueel en betaalbaar kwaliteits - assortiment enkel- en meerkops steeklusautomaten van Meistergram, die tezamen met de Meistergram 900XLC “ personaliseringsmachine” een unieke importlijn volgen.

We hebben in de loop der jaren nieuwe merken toegevoegd, alsook agenturen beëindigd, echter altijd als doelstelling DIE machines te leveren die onze klanten de beste kwaliteit in combinatie met de meest veelzijdige toepassingen kan garanderen. Onze importlijnen beslaan een volledig dekkend assortiment van enkel- en meerkops computergestuurde borduurautomaten, waarvan we op de deze site, de grootste toepassing, “enkelkops”machines extra zullen uitlichten. Daarbuiten bieden wij een compleet scala aan opvolgproducten zoals meerkops machines die uw eventuele groeipotentie volledig zullen kunnen compenseren.

Onze artikelen zijn zorgvuldig gekozen en gebaseerd op onze ruime ervaring als “beroepsborduurders “. Wij hebben inmiddels in geheel Europa ruim 700 machines kunnen plaatsen in een wijde doelgroep, die bijna zonder uitzondering allen nog steeds functioneren met een goede winstmarge.

De Meistergram M900 XLC is uniek en enig in zijn soort en is de snelste borduurautomaat ooit gebouwd, 2.000 steken per minuut is een garantie voor bijvoorbeeld 20 handdoeken per uur, ideaal voor giftshops in badtextiel of andere vormen voor personalisering.

Is uw doelgroep voornamelijk het bedrijfsleven dan zult u met de Meistergram steeklus automaten uitstekend in staat zijn om deze doelgroep te bedienen met klanten logos, wij zijn daardoor in staat een 100% dekking van uw marktgebied te geven ongeacht uw doelgroep !