tl_files/images/facebook_icon.11.png    

Plannen? Laten we eens praten!

De Borduurindustrie

De omvang van de totale borduurindustrie is gigantisch, er gaat zo’n 43 miljard euro in om. dit is ook de reden dat de borduurindustrie menige recessie heeft doorstaan.

Lees meer >>

Borduurberen

Een wereldwijd gepatenteerd "klaar terwijl u wacht" artikel voor de borduurshop!
Lees meer

Mastervlies® & Masterspool®

MasterVlies® en MasterSpool® producten zijn door ons geselecteerd op constante kwaliteit, Door rechtstreekse import zonder tussenhandel zijn wij in staat een kant en klaar product voor De borduurindustrie aan te bieden, waardoor het voorwerk van het borduren slechts bestaat Uit het kiezen van de juiste maat vlies voor de hoepel, de maten zijn op maat gesneden overlappend

Voor de volgende hoepels :

90/120/150 mm Rond maat 1 180/210 mm Rond maat 2 300 x300 mm vierkant maat 3

Dezelfde maatvoering gebruiken we ook voor ons oplosbaar plastic zodat bestellen nu wel heel eenvoudig wordt

U kunt ook kiezen voor industriële afname 2000,-- netto hierbij ontvangt u op de toch al lage prijzen 25% korting Waardoor uw prijs per m2 gemiddeld op 0,85 per m2 uitkomt, lager dus dan bulkafname van rollen, die zonder snij kosten zich verhouden tussen de 90 en 125 euro voor 100 m2, de industriële afname wordt franco huis geleverd.

De MasterSpool prewound bobbins zitten verpakt per 144 stuks, kosten 17,75 ( elders 37,75 excl. btw) ook op deze spoelen kunnen we in combinatie met industriële afname dezelfde korting verlenen zodat u voor uw spoelen slechts 13,30 betaald !!

Bel gerust bij vragen of een verzoek tot aanvullende informatie.

Download de MasterVlies® prijslijst

Mastervlies rond maat 1
Rond maat 1
Mastervlies maat 2
Rond maat 2
Mastervlies maat 3
Vierkant maat 3
Mastervlies overzicht
Overzicht